Kantoor inrichting

Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting en/of nieuw kantoormeubilair? Wij van Opmerkelijk Interieurbouw zijn gespecialiseerd in het inrichten van kantoren en bedrijven. Uw (nieuwe) werkomgeving is bij ons in vertrouwde handen! Wij zijn een kantoorinrichter voor uw complete kantoor. Zo kunnen wij u adviseren over het geschikte kantoormeubilair en kunnen we u helpen bij het (her)inrichten van uw ruimte. Naast het inrichten van werkplekken richten wij ook gehele kantoortuinen, kantines, loungewerkplekken en vergaderruimtes in.

Kantoorinrichting advies

Onze adviseurs helpen u graag om samen een mooi resultaat te realiseren. Allereerst door samen een stijl/sfeer te bepalen en geschikt meubilair uit te kiezen. Met de gekozen stijl, producten en informatie gaan we aan de slag met het maken van een kantoorontwerpplan in 3D. Hierdoor krijgt u een uitstekend beeld van hoe uw nieuwe bedrijfspand er van binnen uit zou kunnen zien.

Samenwerken de sleutel

Gelukkig draait onze samenleving voor een groot gedeelte nog op mensen, en juist deze mensen maken het verschil. Automatisering en productie kunnen perfect worden gedaan door robots maar als het gaat om de inrichting van een kantoor of bedrijfspand dan bepaald een goede en plezierige werksfeer de standaard. Wij helpen u en adviseren u  graag met de juiste kantoorinrichting.

Intekenen en 3D visualisatie

U wilt graag een beeld en inzicht  krijgen van de mogelijkheden die er zijn hoe wij u kantoor kunnen gaan inrichten. Onze medewerkers kunnen een perfect inrichtingsplan ontwerpen en aanpassen aan uw wensen. Voor referenties kunt u verschillende ontwerpen vinden van gerealiseerde projecten.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next