Kasten Zeewolde l Opmerkelijk Interieurbouw l 

Kasten Zeewolde l Opmerkelijk Interieurbouw dé specialist in kasten op maat!

Opmerkelijk Interieurbouw (Kasten Zeewolde) maakt kasten op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een unieke kast werkelijkheid!

Opmerkelijk Interieurbouw maakt verschillende soorten kasten te denken aan garderobekasten, wandkasten, boekenkasten, inbouwkasten en kledingkasten.

Het ontwerpen van een kast naar u wensen is een grote uitdaging. Bent u zelf niet creatief, maar wilt u wel graag een unieke kast? Onze interieuradviseur zal u vele mogelijkheden laten zien. Waarschijnlijk ook mogelijkheden waar u nooit over na heeft gedacht. Heeft u zelf ideeën over uw nieuwe kast? Onze interieuradviseur zal samen met u kijken naar wat de mogelijkheden zijn om uw idee te realiseren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Kasten Zeewolde

Ontwerpproces Kasten Zeewolde

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Bij het vervaardigen van uw kast zal onze interieuradviseur samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar het gewenste ontwerp. Wij zullen samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden van de materialen en kleuren.

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijd streven naar het gewenste resultaat.

Om u gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het totale plaatje.

Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het vervaardigen van uw eigen kast kunt u altijd langskomen om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw droomkast klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kasten Zeewolde) uw droomkast plaatsen!

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht aanvoelen als uw kast. U heeft uw kast vanaf de grond zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Werkzaamheden Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kasten Zeewolde) beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met onze brede assortiment aan panelen, kleuren en materialen kunnen wij vele opmerkelijke, unieke en speciale meubelstukken vervaardigen.

Wij realiseren verschillen producten waaronder alle soorten kasten, salontafels, eetkamertafels, vergadertafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, . Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur. Verder bouwen wij haarden en radiatoren om en omlijsten wij het plafond.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren. Onze specialisten kijken graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

\

Kasten Zeewolde

Kasten Zeewolde

Kasten Zeewolde