Kasten op maat

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatkasten mogen wij ons een echte kastenspecialist noemen! Wij leveren u altijd de voordeligste oplossing als het gaat om Maatkasten.

Bent u toe aan meer kastruimte in huis? Dan bent bij ons aan het goede adres! Wij maken uw inbouwkasten en andere meubels geheel op maat. Waardoor het dus altijd volledig past in uw interieur en aangepast aan uw wensen en stijlen.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een kast op maat: de hoge kwaliteit, vakkundige inbouw, persoonlijk design én de scherpe prijs. Wij bieden u de meest uitgebreide en exclusieve collectie schuifdeuren van Nederland.

De kast die u wenst

Schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, boekenkasten, halkasten en wandkasten: wij maken ze zelf op maat van hoogwaardige materialen. En elke wens van u is mogelijk. Van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten. Van schoenenkastje tot een exclusieve boekenkast. Het kan allemaal, echt ‘elke kast op maat’.

Maatwerk

Iedere inbouwkast is een fraai staaltje maatwerk, vakmanschap en design. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next