Keuken l Opmerkelijk Interieurbouw l 

Keuken l Opmerkelijk Interieurbouw dé specialist in keukens op maat!

Opmerkelijk Interieurbouw maakt keukens op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een eigen en unieke droomkeuken werkelijkheid!

Het ontwerpen van een keuken naar u wensen is een grote uitdaging. Heeft u eigen ideeën over uw nieuwe keuken dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en maken wij een mooi, uniek ontwerp.

Bent u zelf niet erg creatief, maar wilt u wel graag een unieke droomkeuken? Onze interieuradviseur zal u vele mogelijkheden laten zien. Waarschijnlijk ook mogelijkheden waar u nooit over na heeft gedacht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Keuken

Ontwerpproces

Bij het vervaardigen van uw droomkeuken zal onze interieuradviseur samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar het gewenste ontwerp!. Vervolgens zullen wij samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden van de materialen en kleuren.

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijd streven naar het gewenste resultaat.

Om u gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het totale plaatje.

Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het vervaardigen van uw unieke keuken kunt u altijd langskomen om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw droomkeuken klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw uw droomkeuken plaatsen!

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht aanvoelen als uw keuken. U heeft uw keuken vanaf de grond zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Werkzaamheden Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Keuken) beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met onze brede assortiment aan panelen, kleuren en materialen kunnen wij vele opmerkelijke, unieke en speciale meubelstukken vervaardigen.

Wij realiseren verschillen producten waaronder alle soorten kasten, salontafels, eetkamertafels, vergadertafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, . Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur. Verder bouwen wij haarden en radiatoren om en omlijsten wij het plafond.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren. Onze specialisten kijken graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

Keuken

Keuken

Keuken