Kledingkast Almere l Opmerkelijk Interieurbouw l

Kledingkast Almere l Opmerkelijk Interieurbouw l Jouw nieuwe droomkast!

Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Almere) maakt kledingkast op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een unieke kast werkelijkheid!

Voor elke kledingkast kunt u eenvoudig zelf de gewenste indeling en maten bepalen. U kiest zelf waar de legplanken en roedes geplaatst worden. Ook kunt u kiezen uit diverse accessoires voor in uw nieuwe droomkast. Te denken valt aan een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok.

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in een maken van kasten op maat. Kledingkasten maar ook wandkasten, boekenkasten, inbouwkasten en garderobekasten maken wij met veel plezier.

Het ontwerpen van een kledingkast naar u wensen is een grote uitdaging. Bent u niet erg creatief, maar wilt u wel graag een unieke kledingkast? Onze interieuradviseur zal kosteloos met u kijken naar de vele mogelijkheden die er zijn. Mogelijkheden waar u waarschijnlijk zelf nog nooit over na hebt gedacht.

Heeft u zelf al ideeën over uw nieuwe kledingkast? Kledingkast Almere zal met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Kledingkast Almere

Ontwerpproces Kledingkast Almere

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Bij het maken van uw kledingkast zal onze interieuradviseur samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar een nieuw en gewenst ontwerp. Wilt u graag een draaideur kledingkast, een zweefdeurkledingkast of een schuifdeurkledingkast? Alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw.Wij zullen samen met u gaan kijken naar de mogelijke materialen en kleuren.

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijd streven naar het gewenste resultaat.

Om het gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het effect dat uw nieuwe kast zal hebben in uw kamer.

Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het maken van uw nieuwe kledingkast kunt u altijd langskomen om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw droomkast klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Almere) uw nieuwe droomkast plaatsen!

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht aanvoelen als uw kledingkast. U heeft uw kast vanaf de grond zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Werkzaamheden Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Almere) beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen.

Wij realiseren verschillende producten waaronder alle soorten kasten, alle soorten tafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, . Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren. Onze specialisten kijken graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

Kledingkast Almere

Kledingkast Almere

Kledingkast Almere