Kledingkast Harderwijk l Opmerkelijk Interieurbouw l

Kledingkast Harderwijk l Opmerkelijk Interieurbouw l Jouw zelf ontworpen droomkast!

Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Harderwijk) maakt kledingkast op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een unieke kast werkelijkheid!

Voor elke kledingkast kunt u eenvoudig zelf de gewenste indeling en maten bepalen. U kiest zelf waar de legplanken en roedes geplaatst worden. Ook kunt u kiezen uit diverse accessoires voor in uw nieuwe droomkast. Te denken valt aan een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok.

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in een maken van kasten op maat. Zo maken wij kledingkasten, wandkasten, boekenkasten, inbouwkasten en garderobekasten.

Het ontwerpen van een kledingkast naar u wensen is een grote uitdaging. Heeft u zelf al ideeën over uw nieuwe kledingkast? Kledingkast Harderwijk zal met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u niet erg creatief, maar wilt u wel graag een unieke kledingkast? Onze interieuradviseur zal kosteloos met u kijken naar de vele mogelijkheden die er zijn. Mogelijkheden waar u waarschijnlijk zelf nog nooit over na hebt gedacht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Kledingkast Harderwijk

Ontwerpproces Kledingkast Harderwijk

Bij het maken van uw kledingkast zal onze interieuradviseur samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar het gewenste ontwerp. Wilt u graag een draaideur kledingkast, een zweefdeur kledingkast of een schuifdeur kledingkast? Alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw.Wij kijken samen met u naar de mogelijke materialen en kleuren.

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijd streven naar het gewenste resultaat.

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Om het gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het totale plaatje.

Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het maken van uw nieuwe kledingkast bent u altijd welkom om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw droomkast klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Harderwijk) uw nieuwe droomkast plaatsen!

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht aanvoelen als uw kledingkast. U heeft uw kast vanaf de grond zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Werkzaamheden Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Harderwijk) beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen.

Wij realiseren verschillende producten waaronder alle soorten kasten, alle soorten tafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, . Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren. Onze specialisten kijken graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

Kledingkast Harderwijk

Kledingkast Harderwijk

Kledingkast Harderwijk

Kledingkast Harderwijk