Kledingkast Zeewolde l Opmerkelijk Interieurbouw l

Kledingkast Zeewolde l Opmerkelijk Interieurbouw l Jouw zelf ontworpen droomkast!

Voor elke kledingkast kunt u eenvoudig zelf de gewenste indeling en maten bepalen. U kiest zelf waar de legplanken en roedes geplaatst worden. Ook kunt u kiezen uit diverse accessoires voor in uw nieuwe droomkast. Te denken valt aan een schoenenrek, pantalonhouder of ladeblok.

Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Zeewolde) maakt kledingkast op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een unieke kast werkelijkheid!

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in een maken van kasten op maat. Zo maken wij kledingkasten, wandkasten, boekenkasten, inbouwkasten en garderobekasten.

Het ontwerpen van een kledingkast naar u wensen is een grote uitdaging. Heeft u zelf al ideeën over uw nieuwe kledingkast? Kledingkast Zeewolde zal met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u niet erg creatief, maar wilt u wel graag een unieke kledingkast? Onze interieuradviseur zal kosteloos met u kijken naar de vele mogelijkheden die er zijn. Mogelijkheden waar u waarschijnlijk zelf nog nooit over na hebt gedacht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Kledingkast Zeewolde

Ontwerpproces Kledingkast Zeewolde

Bij het maken van uw kledingkast zal onze interieuradviseur samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar een nieuw en gewenst ontwerp. Wilt u graag een draaideur kledingkast, een zweefdeurkledingkast of een schuifdeurkledingkast? Alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw.Wij zullen samen met u gaan kijken naar de mogelijke materialen en kleuren.

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijd streven naar het gewenste resultaat.

Om het gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het totale plaatje.

Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het maken van uw nieuwe kledingkast bent u altijd welkom om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw droomkast klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Zeewolde) uw nieuwe droomkast plaatsen!

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht aanvoelen als uw kledingkast. U heeft uw kast vanaf de grond zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Werkzaamheden Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Kledingkast Zeewolde) beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren. Onze specialisten kijken graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

Wij realiseren verschillende producten waaronder alle soorten kasten, alle soorten tafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, . Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur.

Kledingkast Zeewolde

Kledingkast Zeewolde

Kledingkast Zeewolde

Kledingkast Zeewolde