Ontwerp

Het ontwerpen van een meubel naar wens is een uitdaging. Wij streven naar de perfecte interpretatie van uw wensen, levensstijl en ideeën. Het ontwerpproces, van een meubelstuk op maat is daarin van belang.

Voordat er wordt begonnen aan het vervaardigen van uw garderobe kast, schuifwand kast, tafel, trapkast, keuken inrichting of badkamer renovatie, zal onze interieuradviseur samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar een ontwerp. Wij zullen u in onze inspirerende showroom adviseren welke materialen, kleuren & mogelijkheden er zijn.

Om uw ontwerp zo visueel mogelijk te maken gebruiken wij 2d- maar ook 3d- tekenprogramma’s. Hierdoor ziet u welke uitstraling en vormgeving uw meubel geeft aan uw woonomgeving. Onze interieuradviseur zal u veel meer mogelijkheden laten zien dat u voor ogen heeft. Hij zal kritische vragen stellen om zo het beste uit uw wensen naar voren te halen.

Direct vanuit de fabriek bij u in huis!

Met het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, gaan onze meubelmakers de werkplaats in. Tijdens het vervaardigen van uw meubel kunt u natuurlijk altijd langskomen om de vorderingen te bekijken. Zodra uw meubel op maat klaar is en voldoet aan onze kwaliteitseisen zullen onze meubelmakers het meubel bij u thuis komen plaatsen.

Opmerkelijk Interieurbouw biedt u een vrijblijvende offerte aan voor uw gewenste meubelstuk. Wij hebben enkel een beschrijving, de maten en een kennismakingsgesprek nodig.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next