Over ons

Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke meubelstukken vervaardigen.

U wordt tijdens het gehele proces, van ontwerpen tot realisatie, intensief betrokken door onze specialiseren. Hierdoor zal het écht voelen als uw meubel, die u vanaf de grond heeft zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij realiseren verschillende producten waaronder alle soorten kasten, salontafels, eetkamertafels, vergadertafels, trappen, bedden, vensterbanken en kozijnen. Daarnaast doen wij kantoor inrichtingen, winkel inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur. Verder bouwen wij haarden en radiatoren om en omlijsten wij het plafond.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het vervaardigen van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren in onze werkplaats. Onze specialist kijkt graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Alle soorten kasten (schuifwand-, garderobe-), Salontafels, Eetkamertafels, Vergadertafels,Keukens op maat, Badkamer inrichtingen op maat, Kantoor inrichtingen, Winkel inrichtingen, Trappen, Bedden, Haard ombouwen, Radiator ombouwen, Plafond omlijstingen, Vensterbanken en Kozijnen, Scheepsinterieur

U ziet dat er talloze mogelijkheden zijn bij Opmerkelijk Interieurbouw voor het vervaardigen van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te vervaardigen in onze werkplaats. Onze specialist laat u graag alle mogelijkheden zien die er mogelijk zijn binnen uw wensen.