Praktijk inrichting

Opmerkelijk Interieurbouw staat voor de realisatie van tandheelkundige en medische praktijken. Heeft u een locatie op het oog en wilt u graag advies over de mogelijkheden?  Of bent u bezig met de financiering en heeft u behoefte aan een begroting ter ondersteuning van uw bedrijfsplan?

Wij helpen u graag met het concretiseren van uw verbouwing- en/of bouwplannen. Wij bieden u ondersteuning van begin tot eind. Opmerkelijk Interieurbouw verzorgt de complete inrichting, maar is er ook voor de praktijk die een kleinere renovatie nodig heeft. Denk aan een nieuwe vloer of het restylen van de wachtkamer. Laat het aan ons over en ervaar hoe ook een kleine aanpassing een metamorfose kan opleveren!

Het idee

Uw voorkeur is ons vertrekpunt, maar onze specialisten durven ook een nieuw idee in te brengen. Afgestemd op uw wensen leveren wij graag moderne, strakke en originele praktijkruimtes. We doen het net even anders. We bedenken en leveren meer dan standaard en functioneel. We kijken naar het lijnenspel, lichtinval en besteden tijd en aandacht aan de achterliggende bedoeling van een ontwerp. Wat wilt u dat uw praktijk uitstraalt? Wat wordt de beleving van de cliënten? Door middel van een schetsontwerp, 3D visuals en een realistisch plan brengen wij uw ideale praktijk in beeld.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next