Supermarktinrichting

De supermarktwereld is volop in beweging. Grote ketens strijden om marktaandeel en overnames zijn aan de orde van de dag. Bovendien volgen de technologische vernieuwingen elkaar in hoog tempo op. Zelfscanners, Pick-up & Delivery en online bestellen. De supermarktwereld is nog lang niet klaar met innoveren. Uw supermarktinrichting is dan ook een uitstekende gelegenheid om uw winkel helemaal klaar te maken voor de veeleisende moderne consument.

Opmerkelijk Interieurbouw past haar dienstverlening volledig toe op de eisen van onze opdrachtgevers. Wij zijn gewend om met architecten en ontwerpers samen te werken binnen een projectorganisatie. Maar misschien nog wel belangrijker: onze productielijnen zijn uiterst betrouwbaar en wij leveren altijd binnen de gestelde termijn. Zodat het nieuwe interieur van uw winkel op tijd klaar is voor de grote (her)opening.

De juiste elementen inzetten

Er gaat niets boven praktijkervaring. Opmerkelijk Interieurbouw realiseert al meer dan een halve eeuw interieurs voor winkels, supermarkten, horecagelegenheden en bibliotheken. Wij weten: elke inrichting is uniek. Daarom produceren wij vrijwel alle elementen van uw interieur op maat en in eigen beheer.

Omdat wij alles zelf bouwen, hebt u bij Opmerkelijk Interieurbouw een ongekende keus op het gebied van materiaal en vormgeving. In ons geavanceerde machinepark verwerken wij hout, metaal, kunststof, glas en plaat- en draadmaterialen. U bepaalt zelf de maatvoering, kleur en vorm van uw interieurelementen.

Supermarktinrichting door professionals

Een supermarktinrichting is een omvangrijk project, waarvoor vaak weinig tijd beschikbaar is. Werkt u met een projectorganisatie? Moet uw supermarktinrichting voldoen aan vooraf bepaalde inrichtingsstandaarden?

Opmerkelijk Interieurbouw biedt alle benodigdheden voor uw supermarktinrichting.  Van winkelwagens tot kassameubilair, van schappen en displays tot poortjes en afscheidingen voor klantgeleiding.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next