Tafels Zeewolde l Opmerkelijk Interieurbouw l 

Tafels Zeewolde l Opmerkelijk Interieurbouw dé specialist in het maken van uw eigen unieke tafel!

Opmerkelijk Interieurbouw (Tafels Zeewolde) is gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten tafels. Van ronde houten tafels tot vierkante metalen tafels die perfect zijn afgewerkt met allerlei materialen en kleuren.

Opmerkelijk Interieurbouw maakt verschillende soorten tafels waaronder salontafels, maar ook voor bijzettafels, eettafels en vergadertafels bent u aan het juiste adres.Echt alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw! Zo vindt u altijd een meubel die precies past bij uw wensen, smaak en woning!

Het ontwerpen van een nieuwe tafel is een grote uitdaging. Wat vindt u mooi? Wat zijn de mogelijkheden en aan welke eisen moet u tafel voldoen? Tafels Zeewolde kijkt samen met u naar de vele mogelijkheden! Wij hebben een speciale interieuradviseur in dienst die samen met u zal kijken naar de verschillende mogelijkheden die u heeft om uw droomtafel te ontwerpen.

Heeft u zelf al ideeën? Of wilt u liever samen met ons ‘brainstormen’ over uw unieke tafel? Wij nemen alle tijd om met u te kijken hoe we u wensen kunnen verwezenlijken in uw nieuwe droomtafel!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Tafels Zeewolde

Ontwerpproces Tafels Zeewolde

Bij het vervaardigen van uw tafel zal onze interieuradviseur samen met u uw wensen en eisen omvormen naar het gewenste ontwerp. Ondertussen kijken we gelijk welke mogelijke materialen en kleuren u wil/kan gebruiken.

Om u gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma's. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het totale plaatje.

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij streven altijd naar het gewenste resultaat. Uw droomtafel realiseren is ons doel!

Het definitieve ontwerp zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het vervaardigen van uw unieke tafel kunt u altijd langskomen om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw tafel af is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Tafels Zeewolde) uw unieke tafel bezorgen.

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerp tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor weet u precies wat de vorderingen van uw salontafel zijn en zal de salontafel écht als uw salontafel aanvoelen. U heeft u salontafel zien opgroeien tot een uw unieke prachtstuk!

Onze werkzaamheden

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Wij realiseren verschillen producten waaronder alle soorten kasten, salontafels, eetkamertafels, vergadertafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, . Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur.

Tafel Zeewolde

Tafel Zeewolde

Tafel Zeewolde