Verbouwingen

U woont op een heerlijke plek in een fijn huis maar toch mist er iets. Een grotere keuken bijvoorbeeld of een garage naast de deur. Zit u er aan te denken om te verhuizen naar een grotere woning? Verhuizen hoeft niet! Opmerkelijk Interieurbouw helpt u bij het verbouwen en/of renoveren van uw huidige woning.

Wij kunnen uitbouwen in de vorm van een serre, bijkeuken of garage verwezenlijken. Een grotere badkamer of een grotere keukenruimte. Opmerkelijk Interieurbouw is niet voor één gat te vangen.

Installatietechniek

Het uitvoeren en onderhouden van uw verbouwing/renovatie doet Opmerkelijk Interieurbouw samen met Opmerkelijk Installatietechniek. Opmerkelijk Installatietechniek is een allround installatiebedrijf, met deze samenwerking zorgen wij ervoor dat uw gas, water en elektra samen met de verbouwing tot in de puntjes perfect wordt afgeleverd.

Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie kan betekenen voor uw huidige woning?  Bij ons krijgt u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verbouw- en/of renovatieplannen!

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next