Wandmeubel Harderwijk l Opmerkelijk Interieurbouw l 

Wandmeubel Harderwijk l Opmerkelijk Interieurbouw dé specialist in meubels op maat!

Een dressoir met een leuke foto erop of een handig tv-meubel zijn niet erg bijzonder, maar een eyecatcher waarin een tv-meubel, dressoir en design optimaal in u woonkamer verenigd zijn is dat zeker wel!

Wanneer u op zoek bent naar een wandmeubel dat anders is, ingebouwd moet worden in een lastige ruimte of gewoon simpel en doeltreffend is kunt u terecht bij Opmerkelijk Interieurbouw (Wandmeubel Harderwijk). Wij bieden u een ruime keuze aan wandmeubels in alle soorten en maten. In onze showroom vindt u enkele unieke voorbeelden.

Opmerkelijk Interieurbouw (Wandmeubel Harderwijk) maakt wandmeubels op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een eigen en unieke wandmeubel werkelijkheid!

Het ontwerpen van een wandmeubel naar u wensen is een grote uitdaging. Heeft u eigen ideeën over uw unieke wandmeubel dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en maken wij een mooi, uniek ontwerp.

Bent u zelf niet erg creatief, maar wilt u wel graag een unieke wandmeubel? Onze interieuradviseur zal u vele mogelijkheden laten zien. Waarschijnlijk ook mogelijkheden waar u nooit over na heeft gedacht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wandmeubel Harderwijk

U heeft een grote keuze uit diverse materialen en kleuren. Om de kast af te maken kunt u kiezen uit verschillende soorten laden, deurtjes, greepjes en kleppen om zo tot een optimaal en uniek ontwerp te komen.

Ontwerpproces Wandmeubel Harderwijk

Waneer u langskomt in onze showroom nemen wij de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren. Een wandmeubel koop je ten slotte niet elke dag. Onze interieuradviseur zal samen met u, uw wensen en stijl omvormen naar het gewenste ontwerp. Vervolgens zullen wij samen met u gaan kijken naar de mogelijkheden van de materialen en kleuren.

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijd streven naar het gewenste resultaat.

Om u gewenste ontwerp visueel te maken gebruiken wij 2d- en 3d-tekenprogramma’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het totale plaatje.

Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het vervaardigen van uw unieke wandmeubel kunt u altijd langskomen om de vorderingen te bekijken.

Zodra uw wandmeubel klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Wandmeubel Harderwijk) uw wandmeubel plaatsen!

U wordt tijdens het gehele proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht aanvoelen als uw wandmeubel. U heeft uw meubel vanaf de grond zien opgroeien tot een prachtstuk!

Door onze ervaringen in deze werkzaamheden, waarbij wij altijd streven naar het hoogste afwerkingsniveau, durven wij te zeggen dat wij echte specialisten zijn in ons vakgebied!

Werkzaamheden Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Wandmeubel Harderwijk) beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met onze brede assortiment aan panelen, kleuren en materialen kunnen wij vele opmerkelijke, unieke en speciale meubelstukken vervaardigen.

Wij realiseren verschillen producten waaronder alle soorten kasten, alle soorten tafels, salontafels, kozijnen, vensterbanken, bedden en trappen, Daarnaast maken wij winkel inrichtingen, kantoor inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het realiseren van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren. Onze specialisten kijken graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

Wandmeubel Harderwijk

Wandmeubel Harderwijk

Wandmeubel Harderwijk