Winkelinrichting

Winkelinrichting en de presentatie van uw producten spelen een cruciale rol bij de beleving van uw klanten. Consumenten kopen steeds meer producten online, van hightech apparaten tot de dagelijkse boodschappen. ‘Offline’ winkels krijgen daardoor meer de functie van showrooms: mensen bekijken en vergelijken producten in verschillende winkels. Vervolgens gaan ze naar huis om het gekozen product op internet te bestellen bij de goedkoopste aanbieder.

Als retailer staat u voor een stevige uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat uw winkel een aantrekkelijke en aangename plek is waar mensen graag vertoeven? En nog belangrijker: welke productpresentatie zorgt ervoor dat mensen daadwerkelijk overgaan tot aankoop?

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in winkelinrichting op maat voor alle soorten detailhandel. Van food tot fashion, van speciaalzaak tot warenhuis.

Focus en flexibiliteit

Wat is de doelgroep van uw winkel? Een belangrijke vraag als u uw winkelinterieur. Een trendy fashion store gericht op jongeren vraagt om een ander interieur en een andere atmosfeer dan, bijvoorbeeld, een doe-het-zelf-winkel. Wij denken graag met u mee om uw winkelinrichting zo veel mogelijk af te stemmen op uw doelgroep. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas.

Een ander belangrijk aspect bij uw winkelinrichting is flexibiliteit. Door te kiezen voor herbruikbare interieurelementen, kunt u de winkelinrichting eenvoudig en snel veranderen als de omstandigheden daar om vragen.

Winkelinrichting door Opmerkelijk Interieurbouw

Opmerkelijk Interieurbouw realiseert al meer dan tien jaar winkelinterieurs voor vrijwel iedere branche. Wij werken nauw samen met architecten, ontwerpers en aannemers en adviseren u graag over de mogelijke oplossingen voor uw winkel. Wij fabriceren alles in eigen huis, waardoor u een ongekende vrijheid hebt in vormgeving, kleurgebruik en materiaalkeuze.

Welke creatieve ideeën heeft ú voor de inrichting van uw winkel? Wij staan altijd open voor nieuwe invalshoeken, out of the box oplossingen en verrassende interieur ideeën. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

""
1
Neem direct contact met ons op
uw naamUw volledige naam
uw telefoonummereen geldig telefoonnummer
uw adresuw volledige adres
Uw vraagmeer details
0 /
Previous
Next
""
1
Offerte aanvragen
NaamUw volledige naam
AdresUw straat en huisnummer
PostcodeUw postcode
Uw telefoonnummerUw telefoonnummer
DienstOm welke dienst gaat het?
DatumOm welke datum gaat het?
OpmerkingenHeeft u nog vragen en/of opmerkingen?
0 /
Foto uploadenupload
Een foto van de plek waar het om gaat
Previous
Next