Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk badkamer door Opmerkelijk Interieurbouw

Maatwerk badkamer koop je bij Opmerkelijk Interieurbouw. Badderen, douchen en tandenpoetsen doe je allemaal in een badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Maar hoe maakt u van uw badkamer nu iets bijzonders?

Het verwezenlijken van uw badkamer droom.

Bent u uw huidige badkamer zat en bent u aan het overwegen om uw badkamer te renoveren? Dan bent u bij Opmerkelijk Interieurbouw aan het juiste adres. Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten badkamers. Wij gaan er van uit dat niks onmogelijk is en kijken graag met u naar de mogelijkheden om uw badkamer weer aan te laten sluiten op uw wensen.

Wij ontzorgen uw maatwerk badkamer van A tot Z

Heeft u zelf al ideeën over uw droombadkamer? Of wilt u eerst samen met onze interieuradviseur aan tafel om de vele mogelijkheden te bespreken? Alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw. Uiteindelijk hebben wij maar één doel en dat is het verwezenlijken  van een badkamer die voldoet aan al uw wensen en eisen. Het gaat er uiteindelijk om dat u zich weer prettig voelt en heerlijk kunt gaan genieten in en van uw nieuwe badkamer.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van maatwerk kasten.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.