Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Bouw en aanbouw door Opmerkelijk Interieurbouw

Aanbouw en uitbouw moet een volwaardige vergroting van uw huis realiseren. Opmerkelijk interieurbouw is de specialist in het bouwen van aanbouwen en uitbouwen. Uw wensen staan centraal en u bent verzekerd van onze uitstekende bouwkwaliteit. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning wordt simpelweg meer waard.

Het aanbouw project van A tot Z

De bouw van een aanbouw, een verbouwing of een uitbouw is vakmanschap. Opmerkelijk interieurbouw verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering. Wij geven u advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte/calculatie (open begroting). Wij hebben de beschikking over gedreven en toegewijde vakmensen. Alle werknemers zijn nauw betrokken bij hun werk en (ver)bouwen graag voor u de mooiste aanbouw of uitbouw.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van bouw en aanbouw:

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.