Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Keuken op maat door Opmerkelijk Interieurbouw

Genieten vanaf het begin met een keuken op maat van Opmerkelijk Interieurbouw. Wij ontzorgen u van A tot Z bij het verwezenlijken van uw keukendromen. Opmerkelijk Interieurbouw maakt keukens op maat waarbij alle kleuren, maten en stijlen mogelijk zijn. Hierdoor wordt het maken van een eigen en unieke droomkeuken werkelijkheid.

Het ontwerpen van een keuken op maat

Het ontwerpen van een keuken naar u wensen en eisen is een grote uitdaging. Houdt u van landelijk, modern of gaat u voor een luxe design? Kiest u voor een L-opstelling of gaat u voor een mooie kookeiland? Wij combineren net zolang tot dat u tevreden bent. Kortom, alles is mogelijk bij Opmerkelijk Interieurbouw.

Heeft u eigen ideeën over uw nieuwe unieke keuken dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Bent u zelf niet zo creatief, maar wilt u wel graag een unieke keuken? Onze interieuradviseur zal u vele mogelijkheden laten zien. Mogelijkheden waar u misschien nog nooit over na heeft gedacht.

Het beste resultaat voor uw maatwerk keuken

Opmerkelijk Interieurbouw gaat ervan uit dat niets onmogelijk is. Wij zullen ten alle tijden streven naar het door u gewenste resultaat. ​Het definitieve ontwerp, dat door u is goedgekeurd, zullen onze specialisten gaan realiseren. Tijdens het vervaardigen van uw unieke keuken kunt u altijd langskomen om de vorderingen te bekijken. Zodra uw droomkeuken klaar is en voldoet aan al onze kwaliteitseisen komen wij van Opmerkelijk Interieurbouw uw droomkeuken plaatsen!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van maatwerk kasten.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.