Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Stoelen en banken op maat door Opmerkelijk Interieurbouw

Bent u op zoek naar een stoel op maat? Of een bank op maat? Opmerkelijk Interieurbouw heeft voor u de juiste oplossing. Wij hebben een zeer complete collectie stoelen en banken op maat. Bovendien worden al onze maatwerk stoelen gemaakt voor optimaal zitcomfort en volgens de meest uw ergonomische eisen. En met de functies die voor u van belang zijn. Dit alles gebeurt door onze eigen meubelmakers. Wij zijn trots op het feit dat we uw stoel in eigen beheer op maat kunnen maken naar uw wensen. Met meer dan 10 jaar ervaring.

Opmerkelijk realiseert al meer dan tien jaar stoelen en banken op maat en andere meubels voor particulieren en bedrijven.

Wij fabriceren alles in eigen huis, waardoor u een ongekende vrijheid hebt in vormgeving, kleurgebruik en materiaalkeuze. Voor zowel stoelen als banken op maat. Welke creatieve ideeën heeft ú voor de inrichting van uw winkel? Wij staan altijd open voor nieuwe invalshoeken, out of the box oplossingen en verrassende interieur ideeën. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.