Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk tafels, tafels op maat door Opmerkelijk

Wij onderscheiden ons door een goede prijs/kwaliteit te leveren. Al onze maatwerk tafels worden door vakkundige mensen ontworpen en in elkaar gezet. Onze woonadviseurs adviseren je graag.

Maatwerk tafels naar eigen ontwerp

Opmerkelijk Interieurbouw heeft een naam opgebouwd als het gaat om maatwerktafels en kasten. Voor iedereen die behoefte heeft aan een eigen ontwerp of een tafel op maat, staan wij klaar. Met onze jarenlange ervaring kan Opmerkelijk Interieurbouw zichzelf oprecht een maatwerkspecialist noemen. Wij maken voor ieder wat wils.Vanzelfsprekend hoort aflevering en montage daar ook bij.

Kom eens langs om jouw wensen en de vele mogelijkheden in afmeting, uitvoering en kleur te bespreken. Wie weet, wordt jouw eigen ontwerp binnenkort door ons uitgevoerd. Voor maatwerktafels ben je bij Opmerkelijk Interieurbouw aan het goede adres.  Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van maatwerk tafels:

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.