Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Verbouwen met Opmerkelijk Interieurbouw

U woont op een heerlijke plek in een fijn huis maar toch mist er iets. Een grotere keuken bijvoorbeeld of een garage naast de deur. Zit u er aan te denken om te verhuizen naar een grotere woning? Verhuizen hoeft niet! Opmerkelijk Interieurbouw helpt u bij het verbouwen en/of renoveren van uw huidige woning.

Wij kunnen uitbouwen in de vorm van een serre, bijkeuken of garage verwezenlijken. Een grotere badkamer of een grotere keukenruimte. Opmerkelijk Interieurbouw is niet voor één gat te vangen.

Verbouwen via Opmerkelijk Installatietechniek 

Het uitvoeren en onderhouden van uw verbouwing/renovatie doet Opmerkelijk Interieurbouw samen met Opmerkelijk Installatietechniek. Opmerkelijk Installatietechniek is een allround installatiebedrijf, met deze samenwerking zorgen wij ervoor dat uw gas, water en elektra samen met de verbouwing tot in de puntjes perfect wordt afgeleverd.

Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie kan betekenen voor uw huidige woning?  Bij ons krijgt u een geheel vrijblijvende offerte voor uw verbouw- en/of renovatieplannen!

Hieronder vind u enkele voorbeelden van verbouwingen

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.