• Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Waarom uw meubels laten maken door Opmerkelijk Interieurbouw?

Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij hierdoor kunnen wij de kwaliteitseisen waarborgen. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke meubelstukken vervaardigen.

U wordt tijdens het gehele proces, van ontwerpen tot realisatie, intensief betrokken door onze specialiseren. Hierdoor zal het écht voelen als uw meubel, die u vanaf de grond heeft zien opgroeien tot uw prachtstuk!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij realiseren verschillende producten waaronder alle soorten kasten, salontafels, eetkamertafels, vergadertafels, trappen, bedden, vensterbanken en kozijnen. Daarnaast doen wij kantoor inrichtingen, winkel inrichtingen, badkamer inrichtingen, keukens op maat en scheepsinterieur. Verder bouwen wij haarden en radiatoren om en omlijsten wij het plafond.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het vervaardigen van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren in onze werkplaats. Onze specialist kijkt graag met u naar alle mogelijkheden die uw wensen kunnen vervullen.

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.