Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Kantoorinrichting maatwerk door Opmerkelijk Interieurbouw

Kantoorinrichting op maat kopen doe je bij Opmerkelijk Interieurbouw. Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting en/of nieuw kantoormeubilair? Wij van Opmerkelijk Interieurbouw zijn gespecialiseerd in het inrichten van kantoren en bedrijven. Uw (nieuwe) werkomgeving is bij ons in vertrouwde handen! Wij zijn een kantoorinrichter voor uw complete kantoor. Zo kunnen wij u adviseren over het geschikte kantoormeubilair en kunnen we u helpen bij het (her)inrichten van uw ruimte. Naast het inrichten van werkplekken richten wij ook gehele kantoortuinen, kantines, loungewerkplekken en vergaderruimtes in.

Kantoorinrichting interieurontwerp advies

Onze adviseurs helpen u graag om samen een mooi resultaat te realiseren. Allereerst door samen een stijl/sfeer te bepalen en geschikt meubilair uit te kiezen. Met de gekozen stijl, producten en informatie gaan we aan de slag met het maken van een kantoorontwerpplan in 3D. Hierdoor krijgt u een uitstekend beeld van hoe uw nieuwe bedrijfspand er van binnen uit zou kunnen zien.

Samenwerken de sleutel tot een goed interieurontwerp

Gelukkig draait onze samenleving voor een groot gedeelte nog op mensen, en juist deze mensen maken het verschil. Automatisering en productie kunnen perfect worden gedaan door robots maar als het gaat om de inrichting van een kantoor of bedrijfspand dan bepaald een goede en plezierige werksfeer de standaard. Wij helpen u en adviseren u  graag met de juiste kantoorinrichting.

Intekenen en 3D visualisatie van het ontwerp

U wilt graag een beeld en inzicht  krijgen van de mogelijkheden die er zijn hoe wij u kantoor kunnen gaan inrichten. Onze medewerkers kunnen een perfect inrichtingsplan ontwerpen en aanpassen aan uw wensen. Voor referenties kunt u verschillende ontwerpen vinden van gerealiseerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van maatwerk kasten.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

* Verplichte velden

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Vraag een offerte aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

Prijsvoorbeelden

Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

Maak een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.