Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Winkelinrichting en Maatwerk kantoorinrichting door Opmerkelijk

Winkelinrichting en de presentatie van uw producten spelen een cruciale rol bij de beleving van uw klanten. Consumenten kopen steeds meer producten online, van hightech apparaten tot de dagelijkse boodschappen. ‘Offline’ winkels krijgen daardoor meer de functie van showrooms. Mensen bekijken en vergelijken producten in verschillende winkels. Vervolgens gaan ze naar huis om het gekozen product op internet te bestellen bij de goedkoopste aanbieder.

Als retailer staat u voor een stevige uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat uw winkel een aantrekkelijke en aangename plek is waar mensen graag vertoeven? En welke productpresentatie zorgt ervoor dat mensen daadwerkelijk overgaan tot aankoop?

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in winkelinrichting op maat voor alle soorten detailhandel. Van food tot fashion, van speciaalzaak tot warenhuis.

Focus en flexibiliteit bij het maken van uw winkelinrichting

Wat is de doelgroep van uw winkel? Een belangrijke vraag als u uw winkelinterieur. Een trendy fashion store gericht op jongeren vraagt om een ander interieur en een andere atmosfeer dan een doe-het-zelf-winkel. Wij denken graag met u mee om uw winkelinrichting zo veel mogelijk af te stemmen op uw doelgroep. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas.

Een ander belangrijk aspect bij uw winkelinrichting is flexibiliteit. Door te kiezen voor herbruikbare interieurelementen, kunt u de winkelinrichting eenvoudig en snel veranderen als de omstandigheden daar om vragen.

Winkelinrichting door Opmerkelijk Interieurbouw

Opmerkelijk Interieurbouw realiseert al meer dan tien jaar winkelinterieurs voor vrijwel iedere branche. Wij werken nauw samen met architecten, ontwerpers en aannemers en adviseren u graag over de mogelijke oplossingen voor uw winkel. Wij fabriceren alles in eigen huis, waardoor u een ongekende vrijheid hebt in vormgeving, kleurgebruik en materiaalkeuze.

Welke creatieve ideeën heeft ú voor de inrichting van uw winkel? Wij staan altijd open voor nieuwe invalshoeken, out of the box oplossingen en verrassende interieur ideeën. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van een maatwerk winkelinrichting:

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.